állatvédõ adĂł 1 százalék kutya cica
| Adó 1% | BLOG! | Adomány Vonal | Támogatás! | Gazdikereső | Hasznos | Tevékenységeink | @ Írjon! |

Állatmentés, állatmenhely, gazdikereső, kutyaotthon, állatvédő!

állatvédő, állatmenhely, adó 1% támogatás, alapítvány, egyesület, kutya, cica

Kutyakozmetikust keresünk, Szegedre

Kutyakozmetikust keresünk, SzegedreSzeged - belvárosi helyiségbe, új kialakítású kutyakozmetikába gyakorlott, profi, önálló munkavégzésre képes kutyakozmetikust keresünk. Ideális, ha saját ügyfélkörrel rendelkezik a jelentkező, illetve ha folyamatos tanulásra képes. Ha hosszú távú, sikeres együttműködésre vágysz és emellett önálló szakmai sikereket is szeretnél, kutyakozmetikus végzettséged van, jelentkezz!

Munkatársakat Keresünk

Munkatársakat KeresünkA megnövekedett feladatok ellátásához állatbarát beállítottságú, szociálisan érzékeny, környezetére és önmagára igényes, Szeged - Algyő térségében élő, agilis - szorgalmas munkatársakat keresünk többféle tevékenységi körre. Pályázatíró, programmenedzser, állatgondozó és állatmentő, telep karbantartó, adományszervező és marketinges, illetve programszervező szakember jelentkezését várjuk.

Adó 1 százalék felajánlás, állatmenhely, kutyamenhely

Adó 1 százalék felajánlás, állatmenhely, kutyamenhelyAz Orpheus Állatvédő Egyesület egész éves állatmentő tevékenységének működtetéséhez köszönettel fogadja a személyi jövedelem adó 1 százalék felajánlását.

Kutya, cica gazdikeresőnk az Ön segítségével lehet sikeres. Köszönjük!

250 Ft adománnyal segítsd a kutya és cicamentést - Adhat Vonal

250 Ft adománnyal segítsd a kutya és cicamentést - Adhat VonalAz adományvonal egyszerűen és gyorsan használható az állatvédelem támogatására! Állatmentő egyesületünk az Adhat Vonal jóvoltából telefonos adománygyűjtést folytathat a 13600 / 99-es Adhat Vonalon. Az állatmentés finanszírozásához nagy segítség ez, melyet hálásan köszönünk! Az állatvédő egyesület adományvonal segítségével is tud adományt gyűjteni a bajban lévő kutyák és macskák megmentéséhez. Az azonnal továbbítható támogatás révén a bajban lévő állatok megmentése válik könnyebbé. Segítségét a megmentett állatok nevében köszönjük!

Legyél Te is ideiglenes befogadó!

Legyél Te is ideiglenes befogadó!Az ideiglenesen kutyust vagy cicust befogadók áldozatos munkája nélkülözhetetlen a további sok - sok bajban lévő állat megmentéséhez. További védenceket akkor tudunk megmenteni, ha a korábban befogadott (legtöbbször gyenge, sérült, lelkileg meggyötört) állatokat ideiglenes befogadóhoz, vagy végleges gazdákhoz juttattuk. Az állatok megmentését segítheted a végleges örökbefogadás mellett ideiglenes befogadással is.

Rendszeres átutalás állatmentés támogatására

Rendszeres átutalás állatmentés támogatásáraLemondanál havonta néhány szelet csokoládé áráról, két kapucsínó vagy éppen két korsó sör áráról az Orpheus Állatvédő Egyesület által utcáról megmentett kutyák és cicák sorsának jobbá alakításáért? Ugye, hogy nem nagy áldozat? Mégis óriási segítség! A havi 1-2-3000 forintos adomány jelentős támogatást jelent az állatok megmentésének sikeréhez. Az állatmentéshez fontosak a rendszeres, kisebb összegű támogatások, ennek köszönhető, hogy hosszú távon tudjuk fedezni az állatvédelemkor keletkező állatorvosi, mentési - szállítási, tartási, fenntartási költségeket.

Hasznos információk

Hasznos információkA háziállatok állapotáért az állatok gazdája - tartója minden tekintetben a felelős. Megpróbálunk a kidobott - bajban lévő állatoknak segíteni, azokat megmenteni, ám korántsem biztos, hogy minden problémát meg tudunk oldani. Ahhoz, hogy az állatvédelem tekintetében jobb legyen a helyzet, a gazdák felelőssége lényeges, illetve a gazdák felelősségre vonása is szükséges lenne.

Állatmenhely, állatmentő szervezetek, állatvédő egyesületek és alapítványok

Állatmenhely, állatmentő szervezetek, állatvédő egyesületek és alapítványokGazdit keres vagy örökbe fogadna?! Az állatmenhelyek listája segíti az állatmentést. Felelős örökbefogadóként ingyen kutya vagy cica befogadást tervez? Elveszett kutyája - cicája? Itt az összes állatmenhely, fajtamentő, állatvédő, gazdikereső szervezet. Adó 1% felajánláshoz, adóegyszázalék, állatvédelmi támogatás felajánlásához találja meg a megfelelő állatvédő egyesületet vagy alapítványt!

Adó egy százalék az állatok megmentésére - életet ment az 1% felajánlása

Adó egy százalék az állatok megmentésére - életet ment az 1% felajánlásaAz Orpheus Állatvédő Egyesület gazdikereső programja havi átlag 30-50 állatot juttat új, szerető gazdihoz, jelenleg rengeteg otthon nélküli állat várja a segítséget. Minden állatmentő tevékenységkor az érdem a segítőké is egyben, akik nélkül a feladatok megoldatlanok maradnának. Az utcáról megmentett kutyák és cicák nevében hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik adóbevalláskor adó 1 százalékuk felajánlásával az állatok mentését segítik. Segítőink nélkül a gazdátlan négylábúak nem juthatnának védelem alá, az állatvédelmi tevékenység az adó egy százalékának felajánlása nélkül nem lenne ilyen eredményes. Köszönjük!

Adó 1% felajánlás az állatok megmentésére

Adó 1% felajánlás az állatok megmentéséreA megmentett kutyák és cicák nevében is hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-ának felajánlásával az állatok mentését segítik. Segítőink nélkül a gazdátlan négylábúak nem juthatnának védelem alá, az állatvédelmi tevékenység az adó egy százalékának felajánlása nélkül nem lenne ilyen eredményes. Az Orpheus Gazdikereső Programja évente átlag 500-800 állatot juttat új, szerető gazdihoz, jelenleg rengeteg otthon nélküli állat várja a segítséget. Minden állatmentő tevékenységkor a hála a segítőkkel közös, akik nélkül a feladatok megoldatlanok maradnának. Köszönjük!

Állatvédő: házi kedvenceinket is hőguta fenyegeti

Állatvédő: házi kedvenceinket is hőguta fenyegetiNapszúrás, hőguta házi kedvenceinket, a gazdasági haszonállatok számára nagy veszélyt jelenthet! Az állatvédők gyakran találkoznak a lakosság által rövid láncra kikötött, árnyéktól mentes helyen, megfelelő mennyiségű - friss ivóvíz nélkül tartott kutyákkal. A nappali 30 foknál magasabb csúcshőmérséklet idején a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak, mely hosszú távon pusztuláshoz vezet.

Társadalmi felelősségvállalás, állatvédelem

Társadalmi felelősségvállalás, állatvédelemMegmentjük az állatokat. A felelőtlen állattartók által utcára dobott kutyák és cicák megmentése folyamatos feladat. Sajnos elegendő forrás a költségek finanszírozására csak részben áll rendelkezésre. Ezért az állatbarát magánszemélyek, az állatok védelmét szem előtt tartó cégek segítsége, felajánlása, támogatása fontos része az állatvédelmi feladatokban való részvételnek. A legapróbb felajánlás is óriási segítség, köszönjük!